När jag hittar nya produkter som jag älskar så gillar jag att dela med mig! På så sätt kan vi alla hitta nya favoriter. Här kommer jag att prata liter mer om hur du kan boosta läpparna med färg med hjälp av ett av mina favoritmärken. Häng med! 

Clarins det bästa märket för läpparna

Jag har i år använt mig av Clarins och tycker att både deras hudvård och smink är superbra! De har ett stort utbud och jag är speciellt ett fan av deras produkter till läpparna. De har lyckats bra med nästan alla av dem!

Här hittar du mer info och produkter från Clarins för att boosta läpparna!

Vårdande olja för att boosta läpparnas färg 

Nyligen provade jag för första gången Clarins Lip Comfort Oil som jag har hört så mycket om. Och jag förstår precis varför alla har hyllat denna underbara läppolja! Det är den perfekta kombinationen mellan vårdande ingredienser och en färgklick för att liva upp vilken dag som helst. 

Denna olja finns i flera olika toner och glider lätt på läpparna och ger dem en riktig fuktboost. Jag har en tendens att få lite torrare läppar just i övergången mellan sommar och höst och därför älskar jag den här läppoljan! 

Läpparna får en perfekt glans samtidigt som de får näring och en subtil färg som ändå lyser upp. Oljan har en gelélikanande formula och lägger sig som en skyddande icke-klibbig yta på läpparna som känns behaglig! Helt enkelt ett perfekt sätt att boosta läpparna med färg!  

Den här oljan innehåller jojoba, hasselnöt och Mirabelle-plommon och den sitter kvar på läpparna länge utan att du behöver fräscha upp dem. Jag älskar också när en produkt har fler användningsområden och det är en annan anledning till varför jag gillar den här oljan. Vill du få lite extra glans på ett läppstift så kan du applicera lite av Clarins Lip Comfort Oil över det. Eftersom färgen inte är för stark så blir det en fin kombination! 

Boosta läpparna med färg. Det kan liva upp en grå dag. Jag har i år använt mig av Clarins och deras Lip Comfort Oil är en ny favorit.

Läppstift för en riktig boost

Om du är lite mer för läppstift än gloss eller olja så rekommenderar jag att du ger Clarins läppstift Joli Rouge en chans. Det perfekta läppstiftet enligt mig! Vårdande egenskaper som tar hand om dina läppar samtidigt som du får en sidenmatt finish. Det är inte alls en för matt finish utan det är lite glans i det! Passar utmärkt som en färgklick under vardagen med en mer neutral färg. Vill du ha det på fest och verkligen boosta läpparna med färg så satsa på en starkare färg. Min personliga favorit är utan tvekan 742 Joli Red! Den perfekta röda nyansen för ett par oemotståndliga läppar. 

Formulan på det här läppstiftet är mjuk och krämig och ger riktigt välformade läppar. Det glider enkelt på och det är lätt att få ett perfekt resultat. Formulan innehåller mangosmör som skyddar mot uttorkning och ger glans. 

Jag har lite tips på puder för den perfekta finishen om du kikar in här.

Boosta läpparna med färg kan göra under för ditt humör så jag tycker du ska testa dessa två underbara produkter. Du kommer inte att ångra dig!