Det är inte ofta jag hittar nya shoppingsidor som jag gillar utan jag brukar ofta handla ganska mycket på samma sidor som alltid, men för ett par veckor sedan när jag tänkte kika efter nya hudvårdsprodukter så kom jag av en slump in på Coupon Pilots! Och vilken upptäckt det var! Jag har definitivt hittat min nya favorit som jag hädanefter kommer att använda. Det finns massor av fördelar och hela deras affärside är så smart! Missa inte detta, utan läs vidare här!

Medlemskap i en exklusiv klubb

Coupon Pilots är en internetbutik där du som kund har massor av fördelar. Det du kan hitta i butiken är mode, skönhet, accessoarer och smycken först och främst. Men även andra tjänster finns tillgängliga, jag berättar lite mer om dem senare. 

Vad är det då som gör dem så speciella och som får dem att stå ut från andra butiker? Det är medlemskapet som de erbjuder i deras exklusiva klubb! Genom att bli medlem hos Coupon Pilots så kommer du ha tillgång till mode och skönhet från de allra lyxigaste märkena. Och det bästa: till en bråkdel av priset du skulle betala i andra butiker. 

Medlemskapet fungerar som en prenumeration och det är så himla smidigt! När du går med i klubben på Coupon Pilots får du först och främst en kostnadsfri presentlåda. Presentlådan innehåller fem gratis produkter som du själv får välja. Det är ju verkligen generöst! Jag själv valde en presentlåda med produkter till läpparna från L’Oréal! Jag älskar allt som har med läpparna att göra så för mig var det verkligen den bästa presentlådan jag kunde välja! Det bästa med lådan är att den skickas direkt hem till dig och du betalar bara fraktkostnaden! Jag beställde min låda på en måndag och på fredagen fick jag den. Det var verkligen perfekt timing, redo för helgen med nya läppstift! 

Presentkort på Coupon Pilots

När du har registrerat dig och blivit medlem så startar fördelarna som sagt direkt med att du får välja den kostnadsfria presentlådan. Efter det så kommer du varje månad att få ett presentkort via email som du kan använda för att shoppa i den exklusiva klubbdelen på hemsidan. Det enda du betalar är en månadsavgift och presentkorten du får är på det beloppet. 

Det bästa med det här är att presentkorten inte går ut. Använder du inte ett presentkort en månad så gör det inget. Du kan spara det till en månad när du känner dig lite mer shoppingsugen och redo att hitta nya favoritprodukter på Coupon Pilots. I och med att priserna är så himla låga på hemsidan så har jag svårt att tro att du inte kommer att hitta något att spendera dina presentkort på. 

Om du känner dig lite givmild så kan du också ge bort presentkort till nära och kära om du känner för det. Presentkorten är nämligen inte personliga utan kan användas av andra. Det är väl en perfekt gåva att ge till någon som du håller av lite extra mycket? 

Ingen bindningstid på Coupon Pilots

Jag är egentligen ganska motvillig till att prenumerera på saker för jag är alltid lite rädd för att bli fast i något som jag inte gillar eller som är krångligt att ta sig ut. Men på Coupon Pilots är det inte ett problem. Det är ingen som helst bindningstid på det hela. Testa på det så länge det känns rätt och roligt för dig. Det som också fångade mig var hur lätt det är om det är så att du vill avsluta medlemskapet. Du kontaktar bara kundtjänst! Inga långa formulär och flera steg att gå igenom. Enkelt och smidigt, precis som jag gillar det. 

Det var just tack vare det här som jag valde att ge medlemskapet på Coupon Pilots en chans. Jag kan säga att jag inte ångrar det en sekund och att det kommer dröja länge innan jag faktiskt funderar på att avbryta prenumerationen. Jag menar varför skulle jag vilja ge upp låga priser på mina favoritmärken inom både skönhet och mode?  

Coupon Pilots - jag har hittat en ny favorit . Bli medlem i den exklusiva klubben och shoppa lyxiga varumärken till ett oslagbart pris.

Mer än bara en modebutik 

Som jag nämnde tidigare så erbjuder Coupon Pilots mer än bara mode och skönhet. Jag är en riktig film och seriefantast men älskar även att läsa böcker och det bästa med medlemskapet är att du har tillgång till ett stort utbud av streamingtjänster och till e-böcker! Genom presentkorten som du får varje månad kan du för en liten summa välja att prova på tex Netflix och Amazon Prime. Gillar du också att läsa så har du möjligheten att iställe använda dig av sidor som Storytel och Kindle

Väljer du ett av de ovan nämnda alternativen så kommer du att få tillgång till att använda tjänsten i en månad utan att du behöver skapa en profil hos dem och binda upp dig till en prenumeration. Det här är ett utmärkt sätt att prova dem och se vad det är för utbud som erbjuds. Skulle du verkligen älska innehållet i någon av tjänsterna så kan du ju välja att bli medlem men då med villkoren att du faktiskt vet vad det är du får för dina pengar. Jag kan inte se en enda negativ sak med det här. 

Personlig stylist på Coupon Pilots 

Jag har väldigt lätt att fastna i rutiner och det gamla vanliga. Speciellt när det kommer till min stil och mina kläder. Många gånger har jag faktiskt funderat på att piffa upp min stil lite. Men jag har varit osäker på hur och var jag ska vända mig. Jag blev så glad när jag såg att Coupon Pilots erbjuder möjligheten att boka in en konsultation med en personlig stylist! En till av alla de fördelarna du får med ditt medlemskap pch presentkort! 

Det här kan du använda för att få lite variation i din vardagsgarderob och tips på sminkning till vardags eller om du behöver tips på hur du bäst klär dig efter din kroppstyp. Men likaväl om du behöver inspiration på klädsel till ett specifikt evenemang. Få hjälp med att lista ut vilka färger som passar bäst till din hudton och för att bäst framhäva dina fina drag för att presentera ditt bästa jag. Jag själv har ett bröllop att gå på i höst så jag vet vad jag ska använda en del av mitt presentkort till nästa gång! Det ska bli så spännande, jag är säker på att jag kommer lära mig massor och ser fram emot att bli ordentligt inspirerad. 

Ta hand om din hälsa 

I dagens samhälle är det lätt att hamna i ohälsosamma banor. Ofta blir det att man skippar träningen och köper hämtmat istället för att laga egen när man är så upptagen. Har du funderat på att komma i form eller vill du bara ha lite hjälp på traven med mattips så kan du använda ditt presentkort hos Coupon Pilots till en konsultation med en personlig tränare! Det är ju verkligen en investering som du inte kommer ångra. 

Jag själv valde att använda mitt presentkort till en session med en personlig tränare och jag kan verkligen rekommendera det! Frågorna som min tränare ställde var verkligen relevanta och jag fick ett skräddarsytt träningsschema att följa! Det var precis det som jag behövde för att börja komma i lite bättre form. Jag har själv lite svårt att motivera mig. Att själv leta upp bra träningsprogram är inte något jag tycker om att spendera tid på att göra. Än så länge följer jag träningsschemat och jag planerar att fortsätta göra det! 

Jag planerar att testa på ett kostschema också! Men kände att jag ville börja med en del så det får vänta till en annan månad. Men om det är i närheten av att vara lika bra som träningsschemat så kommer jag att älska det! 

Med en tanke på miljön

Till sis vill jag också nämna en annan mycket positiv sak med Coupon Pilots, deras donationsprogram. När du som medlem handlar kläder i den exklusiva klubbdelen med ditt presentkort kan du också göra en bra gärning genom att donera det till välgörenhet. Självklart efter att du själv har använt plagget och känner att du är “klar” med det”. 

När minst sex månader har gått från det att du köper plagget kan du donera det till en välgörenhetsorganisation som du själv väljer ut! Om du väljer att göra det så kommer du få pengarna tillbaka för plagget i form av ett presentkort att använda på hemsidan! Du kan alltså shoppa med gott samvete, skänka plagget till välgörenhet och sedan shoppa mer! Det är inte alla ställen som erbjuder det här. Se bara till att du får ett kvitto på att du lämnat plagget till välgörenhet för att få presentkortet.

För att kortfattat summera det hela så är Coupon Pilots utan tvekan en internetbutik som jag kommer att fortsätta använda. Jag har bara sett positiva saker än så länge. Och ser fram emot att få testa fler tjänster och produkter från det enorma utbudet. Enligt mig är det här något du absolut inte borde missa!