Man skulle kunna beskriva Coupon Tigers medlemskap som färglatt och spännande. Och allt som är färglatt – ja, ni vet redan vad det betyder: det måste helt enkelt finnas med på bloggen! De har ett medlemskap som har unika erbjudanden och förmåner – utöver det vanliga. Här får du reda på varför Coupon Tigers är värt att prata om.

Coupon Tigers Medlemskap Slår På Stort

Shopping, smink, personliga stylister och hjälp med kost och träning – det är bara början. Och ändå räcker det här för att Coupon Tigers medlemskap ska sticka ut från mängden. Men vi tar det från början och packar upp present efter present för att det ska bli lite roligare att läsa. Du hoppar ju aldrig till slutet av en bok innan du läst alla kapitel. Eller?

Smink för Varje Säsong

Bilden visar precis vad färglatt och roligt är. Fick den dig också att skratta lite? ? På många platser runtom i världen är det fortfarande varmt men i Sverige har redan fått uppleva höstmys. Myskläder och nytt smink som vi köper hem, kläder som värmer och skor som håller fötterna bekväma.

Även om det är höst nu innebär Coupon Tigers medlemskap att du kan välja smink för varje säsong. En ny säsong gör det också roligt att shoppa smink igen så att du kan fylla på din höst necessär. Nu är det perfekt med naturligare nyanser med en touch av lätt solbränna som sitter kvar från sommaren. Inte för mycket och inte för lite.

Det bästa med Coupon Tigers medlemskap är såklart priserna och kvalitén på produkterna. Men vad som är ännu bättre är att även för dig som inte är medlem finns det massvis med shopping att njuta av. Du hittar smink och skönhetsprodukter från kända varumärken så som Estée Lauder, Shiseido och Chanel.

Medlemmar som registrerar sig kan dock även få sminktips och gå en sminkkurs vilket är en rolig extra förmån.

Personligt Med Coupon Tigers Medlemskap

En av de bästa sakerna med Coupon Tigers är att det är personligt. Tänk dig själv när du går in i en affär och ska shoppa. Du vill inte bli behandlad på exakt samma sätt som alla andra kunder. Du vill att det ska vara personligt och känna att personalen faktiskt bryr sig.

Om du går in i en butik och hör personalen säga exakt samma sak till alla känns det onaturligt. Lite avtändande nästan faktiskt. Samma sak är det om personen som jobbar där försöker sälja exakt samma plagg till alla bara för att det är dyrast eller inne just nu.

Du kanske inte vill ha vad som är inne utan något som är på rea men som är exakt din stil. Det är det som är unikt med Coupon Tigers medlemskap tycker jag. Att de uppmuntrar dig till att hitta din egen personliga stil.

Accessoarer i Färg

På hemsidan finns det också en hel del färgglada accessoarer. Halsband, armband, ringar och väskor. Jag tycker att utbudet av väskor är bäst för de har flest saker att välja mellan. Men deras klockor är också fina. Det finns klassiska Michael Kors klockor med färg och utan till halva priset. Och det är utan att man behöver vara medlem.

Det är grymt att det finns så många val för icke-medlemmar också även om jag tycker att deras medlemskap faktiskt är värt det. Förhoppningsvis så kommer det lite fler accessoarer som man kan shoppa. Jag hade gärna velat ha lite fler örhängen eller halsband att välja bland. Men jag vet också att de är rätt nya på marknaden så håller tummarna att det kommer!

Höstens Mode i Färg

Coupon Tigers medlemskap - kläder

När det kommer till ode hos Coupon Tigers finns det färg att välja mellan och det älskar vi här! Även om det finns många basics att välja mellan finns det även mycket färg från märken som Desigual (kända för sina färger och mönster) och Tommy Hilfiger.

Så du hittar de klassiska stilarna med basic färger från adidas och Calvin Klein samtidigt som du hittar färgglatt och roligt! Sen är det nice att blanda klassiskt med färg tycker jag. Så till exempel ett par klassiska adidas skor med ett par jeans och en topp i färg.

Hösten är så rätt för mönster vilket är också varför jag nämnde just den kjolen. Eftersom vi bara är i början på september kan vi fortfarande ha kjol på oss – yaay! I alla fall på många ställen i Sverige ( sorry: kalla delar i norr). Jag hade inte varit så sugen att ha på mig kjol i Kiruna till exemplel som har 2 grader just nu!!

Dofter i Färg

Finns det ens något som heter doft i färg? Med doft i färg menar jag parfymer som har en blandning av färgglada växtre och blommor. Dessutom tycker jag om när parfymflaskan är i färg. Lite extra färg i badrummet är alltid kul!

färgglada parfymer

Den där snyggingen på bilden är så attraktiv att ha i badrummet till exempel. Jag tycker om förpackningen med den glittriga skon också så den stannar på badrumshyllan!

Den här parfymen, eller Eu de toilette, innehåller en blanding av mandarin, honung och äpple. Den är mjuk och behaglig. Men såklart är det olika på alla beroende på PH-värdet i kroppen. Men det känns som att den här doften passar de flesta som gillar den blommiga, citrusliknande doften 🙂

En annan favorit är Montblanc Lady Emblem Elixir parfymen nedanför. Det är också en blommig doft men har en lite lyxigara, mer kvinnlig doft. Den är enligt mig perfekt till hösten. Jag älskar flaskan! Det är en av mina absolut favorit parfymflaskor! Den doftar supergott och har en blandning av ros, jasmin, mandarin, peppar, sandelträ och vanilj.

parfymer

Parfymer som Sticker Ut

Sist men inte minst är det Burberry Eu de Toilette med en rosa flaska som jag tycker är helt underbar. Det är Burberry Her Blossom Women´s EDT jag pratar om. Den har en söt flaska och doftar mild men mystisk höst.

Jag har alltid varit förtjust i Burberrys parfymer. Den här har en blanding av rosa pepparblomma, mysk, sandelträ och plommon. Tycker att de har olika varianter och många av de doftar supergott. De är olika och det finns milda varianter och starkare dofter som gör ett starkt intryck.

Yes, Burberry finns i mitt hjärta så jag är glad att ha hittat den här parfymen nedanför hos Coupon Tigers för nästan halva priset.

Jag tycker faktiskt att deras parfymutbud och sminkutbud är några av det bästa som de har. Det är för att det finns så många smink från kända märken som faktiskt är bra och samma sak med parfymer.

Något jag brukar göra är att först hitta en parfym som jag vill ha och sedan handla det på nätet. Samma sak gäller om jag hittar en bra foundation eller min favorit mascara. Det är lite busigt men ett färgglatt liv är busigt ibland!

Jag vet att jag inte är ensam om det här, visst??

Hur Coupon Tigers Medlemskap Fungerar

Det är enkelt att bli medlem hos Coupon Tigers. Du går bara in på deras hemsida och registrera dig och blir autimatiskt medlem. Du får också en välkomstgåva vilket jag har sett många företag börja göra mer och mer.

Det är ett smart sätt att locka kunder faktikst men fungerar inte om medlemskapet inte är bra. Så om jag får en välkomstgåva och klubben är rolig att vara med i så stannar jag. Så är det ju alltid. Kul att vara med i den här klubben i alla fall!

När du registrerat dig och blivit medlem får du ett belopp varje månad som du kan handla för. Det gäller allt som jag nämnde innan, accessoarer, smink, parfymer och kläder.

Det jag tycker är bra är att man kan gå ur deras medlemskap när man känner för det. Det är inte så att du binder upp dig och måste sen stanna i klubben en viss period. Det är bara till att skicka ett mail till kunstjänst så fixar de det.

Jag tror faktiskt inte att det hade fungerat heller annars. Det finns så många medlemskap på nätet och jag personligen vill kunna gå ur när jag vill. Jag antar att ni känner samma sak. En annan sak jag tycker om är att deras kundtjänst är snabb och jag har fick svar inom 10 minuter en av gångerna som jag mailade.

Slutsats om Coupon Tigers Medlemskap

Överlag tycker jag att Coupon Tigers medlemskap är bra. Deras kundtjänst är snabb, man får en välkomstgåva och det är lätt att gå ur klubben. Det finns många märkesvaror att köpa och de har sjukt bra smink och skönhetsprodukter. Kläder och väskor finns i både lyxigare varianter och enklare, klassiska stilar.

Jag tycker verkligen att man får valuta för priserna eftersom det man betalar för medlemskapet kan man använda till att handla. Så jag skulle verkligen rekommendera Coupon Tigers.