Jag har många gånger önskat att hitta en internetbutik som sätter kunderna i fokus och som gör shoppingen roligare. Det har inte varit lätt men för ett litet tag sedan så hittade jag av en slump CouponSmash som jag har blivit väldigt imponerad av. De erbjuder ett annorlunda koncept med många fördelar som jag inte tidigare har upplevt på en internetbutik. 

För mig är det verkligen viktigt att shoppingupplevelsen är bra. Jag vill känna att jag får valuta för pengarna jag spenderar. Det kan verka som en oviktig sak när man handlar saker online men för mig är det verkligen vad som avgör om jag återkommer som kund eller inte. 

CouponSmash prickar helt rätt

Det första som fångade min uppmärksamhet på CouponSmash var hur välstrukturerad deras hemsida är! Kategorierna är tydligt uppdelade och det är superenkelt att navigera runt och hitta det du letar efter. Beskrivningarna av produkterna är också riktigt bra, de har verkligen lyckats väl med dem. 

Det som jag sedan lade märke till var att priserna är otroligt mycket lägre än vad de är på andra internetbutiker samt att utbudet är extremt bra. Alla produkter som finns tillgängliga är från välkända märken och det finns alla typer av produkter. Kläder, smink, hudvård, solglasögon och smycken är några av de saker du kan shoppa på CouponSmash. Allt i ett med andra ord, det finns inget behov för att besöka ett antal olika butiker för att shoppa det som du behöver. Jag gillar verkligen det! 

Medlemskap med fina fördelar

För att kunna njuta av de allra bästa produkterna och de absolut lägsta priserna behöver du bli medlem i CouponSmash exklusiva klubb. Fördelarna med att bli medlem är många och det är något du absolut inte ska missa! 

Som medlem får du varje månad ett presentkort att använda på hemsidan för samma summa som det kostar att vara medlem, 395 kr. I och med att priserna är så mycket lägre än i andra internetbutiker så kommer du snabbt att märka att du får så mycket mer för dem hos CouponSmash. Jag har handlat flera av mina favoriter inom hudvård och har fortfarande pengar kvar på mitt första presentkort att använda. 

Jag gillar att det är möjligt att upptäcka nya produkter med det här medlemskapet. Ibland har jag valt att inte prova en ny produkt då jag har tyckt att den var för dyr. Hos CouponSmash är detta inte ett problem med de låga priserna! Jag är ganska säker på att jag kommer att hitta många bra produkter och även nya fina kläder. 

Ingen bindningstid hos CouponSmash

Som medlem i klubben får du som sagt massor av förmåner. Men om du känner att det inte är något för dig så är det inget problem. Det är ingen bindningstid på medlemskapet. Du kan enkelt avsluta det när du själv känner att det räcker för din del. 

Det enda du behöver göra är att kontakta kundtjänst via email. Det betyder att det inte är någon lång process som är krånglig och tar lång tid. 

Jag älskar verkligen att du som kund är så fri, det finns inga måsten med CouponSmash. Det är en annan faktor som bidrar till att kundupplevelsen är på topp och varför jag valde att själv bli medlem. 

CouponSmash - shopping med färg

Ett härligt välkomsterbjudande

Otroligt låga priser och underbara märken är inte det enda som sticker ut om CouponSmash. När du registrerar dig som ny medlem får du också en helt otrolig välkomstpresent. En presentlåda med fem produkter hem i brevlådan helt gratis! Det enda som du betalar för är frakten. Jag tycker det här är så generöst och det bästa är att du får välja en låda som passar dig! De har ett stort utbud av presentlådor med en massa olika produkter från kända märken som Maybelline, Clinique och Clarins. 

Det är inte heller små tester av produkterna du får utan de kommer i full storlek. Jag har inte varit med om det här tidigare och det är verkligen vad som gör CouponSmash till ett extra bra företag. 

Mer än bara mode och skönhet hos CouponSmash

Självklart är det ju underbart att det finns ett riktigt stort utbud av mode och skönhet på CouponSmash. Det finns dock mer än bara det som gör dem till en så bra internetbutik. Utbudet av andra tjänster är också riktigt stort och det finns så många saker du kan använda ditt presentkort till. 

Streaming 

Testa på olika streamingtjänster med ditt presentkort! Du kan genom att betala en väldigt liten summa med presentkortet få testa på tjänster som HBO, Amazone Prime och Netflix i en hel månad. Du behöver alltså inte skapa en profil hos dem och bli medlem utan du får testa det utan kompromisser. Jag tycker det är genialiskt! Jag själv har inte tidigare använt mig av dessa streamingtjänster så jag känner väl att det är dags att göra det nu! 

E-böcker 

Om du är mer intresserad av att läsa och böcker så finns det något för dig också hos CouponSmash! Läs e-böcker i din mobil eller lyssna på dem. Precis som med streamingtjänsterna så har du en hel månads användning utan att behöva bli medlem hos dem. Utbudet här är också väldigt stort Storytel och Kindle är ett par av dem. 

Personlig Stylist

Jag älskar ju mode men ibland saknar jag lite inspiration om hur jag ska klä mig. Det gäller både till vardags och fest. Jag är ganska säker på att jag inte är den enda som känner såhär! Med presentkortet från CouponSmash kan du boka in en rådgivning med deras personliga stylist. Den här tjänsten är ju verkligen så smart och något fler företag borde ta efter! 

Få de bästa tipsen och tricksen på hur du bästa klär dig efter din kroppstyp eller ton på huden. Du kan på så sätt framhäva dina absolut bästa sidor och se ännu snyggare ut. Jag är riktigt sugen på att prova det och kommer förmodligen göra det med nästa presentkort.    

Personlig tränare

Har du funderat på att börja leva lite mer hälsosamt? Kanske träna lite mer eller äta bättre mat? Då kommer du att älska CouponSmash nästa tjänst! Precis som med den personliga stylisten kan du boka in en rådgivning med en personlig tränare. Du kommer få skräddarsydd hjälp med träningsprogram och kostschema. Tack vare det kan du komma i form ordentligt utan att behöva prova en massa konstiga dieter. 

Jag tror också att du kommer att se resultat fort av det eftersom det är skräddarsytt för att passa just dina behov och mål. Jag har själv flera gånger försökt starta igång ett träningsprogram och gjort ett par pass och sedan insett att det inte var något för mig. Alla program passar ju inte alla så därför gillar jag att det här är anpassat efter just dig! Definitivt en annan sak jag kommer testa med mitt presentkort.  

Skönhetsboxar

CouponSmash skönhetsbox

Det roliga tar inte slut än hos CouponSmash. Du ska inte missa att testa tjänsterna med skönhets- och modeboxarna som finns. Om du gillar skönhet,smink och mode och gillar att testa nya produkter så är det här rätt för dig! Har du har hört talas om Glossybox tidigare så vet du vad jag menar för typ av boxar. Du får produkter i mindre format som valts ut av de bästa mode- och skönhetsexperterna. 

Jag har med hjälp av det här tidigare hittat många av de favoriter som jag använder idag och det är därför jag älskar det här konceptet. 

En god tanke bakom hela konceptet hos CouponSmash 

Inte nog med att CouponSmash tänker extra mycket på sin kunder när det kommer till pris och utbud för oss som är kunder, de värnar även om miljön. 

De har introducerat ett donationsprogram där medlemmarna i klubben har chansen att göra en god gärning och samtidigt få kompensation för det. Det är också för mig ett nytt koncept som jag inte har sett hos internetbutiker tidigare. 

Det hela är väldigt enkelt. När du som medlem handlar ett klädesplagg från hemsidan med ditt presentkort kan du donera det till en valfri välgörenhetsorganisation. Det måste ha gått minst sex månder sedan du köpte plagget. När du donerat det så kommer du få ett presentkort från CouponSmash på det belopp som du ursprungligen betalade för plagget. Är inte det här bara så bra? Du som kund får göra en god gärning. Du får till och med något för det samtidigt som du gör något bra! 

I dagens samhälle som är så fokuserat på att konsumera och speciellt inom modevärlden så är det här helt rätt enligt mig. Det är toppen att gå ge plaggen du köper ett nytt liv när du inte längre har användning för dem. 

Det enda du behöver tänka på för att delta i det här programmet är att du får ett kvitto på donationen från välgörenhetsorganisationen som du ger plagget till.

Kort summering av min åsikt om CouponSmash

Enligt mig så ger CouponSmash alla som är intresserade av mode och skönhet en härlig shoppingupplevelse på internet. Det stora utbudet de erbjuder tillsammans med spännande koncept och en bra hemsida gör att det blir toppbetyg från min sida. 

Jag gillar att det här är ett medlemskap som ger många fördelar utan någon förpliktelse eller bindningstid utan helt på kundens villkor. 

Jag skulle utan tvekan rekommendera alla som är intresserade av mode och hudvård att testa på det här, jag är säker på att du också kommer att gilla det.