Färgrik dag för mer kreativitet

Alla förtjänar en färgrik dag fylld med speciella upplevelser – en dag är du stiger upp, ser en vacker soluppgång i färg, får i dig en färgrik frukost. Det är en dag fylld med avkoppling som samtidigt sätter färg på din vardag och hjälper dig att bli mer kreativ. Och det är precis därför du är här – för att njuta av ett mer färgrikt liv med mer glädje, inte sant?

Godmorgon Vackra Soluppgång!

Färgrik dag - vacker soluppgång

En färgrik dag är bra för alla dina sinnen och din själ. So let’s start the day, shall we? Det är värt att gå upp lite tidigare idag!

Finns det ett bättre sätt att börja dagen än med en vacker soluppgång? Det är något som vi tar för givet men soluppgångar är magiska. Det hjälper dig att börja din dag på rätt sätt och förbättrar ditt humör direkt efter att du vaknat 🙂

Ta en promenad vid havet, i parken, skogen eller vid sjön. Stanna minst 45 minuter för att ta in den vackra omgivningen och fylla din kropp med ro och ny energi. Det börjar bra det här!

Vidare Till En Färgrik Frukost

Förgrik frukost

Efter soluppgången är du redo för din frukost. Och så klart är den också färglad! Men viktigast av allt – So Delicious! Promenera eller ta bilen till ditt favoritställe eller testa något nytt. Sommaren är ju perfekt för frukost utomhus.

För tips om härliga frukostställen kan du kika på Pinterest eller Instagram. Om du känner för en hälsosam frukost – eller delvis hälsosam i alla fall ?- kan du ta en titt på den här artikeln och få lite inspiration.

En croissant kommer dock inte göra dig illa! När du är mätt och belåten är det dags att tillsätta ännu mer färg på den här dagen.

Gissa vart du ska nu?

Hitta Inspiration i Färgrik Konst

Färgrik konst

Nu när du har fått i dig mat är du redo för att utforska konst och vidga dina sinnen. Det är dags att hitta ett mysigt konstgalleri eller ett museum i närheten (tack och lov för Google, right?) och vidga dina sinnen.

Bli inte förvånad om dina drömmar inatt kommer att vara fyllda med färger – eller i alla fall mer djupa och intressanta. Alla intryck på din hjärna och känslan av att vara i nuet med naturens samt konstens färger tar fram din kreativitet på ett unikt sätt. En färgrik dag är något som du bör unna dig ofta för ett gladare och mer inspirerat liv.

Så ta din tid när du har hittat ett en plats med konst som tilltalar dig och njut av ögonblicket. Utmana hjärnan lite och låt den arbeta – den tycker om att göra det. Ju mer du aktiverar din hjärna, desto starkare blir den och hjälper dig att tänka klarare.

Picknick i Naturen eller Mys På Restaurang med Solnedgång

Picknick i naturen

Avsluta din dag med en picknick eller en mysig stund på restaurang. Du kommer garanterat att sova som en bebis inatt. Naturen lugnar och du har fått många intryck under dagen. Låt dig slappna av medan du känner varje tugga av din favoriträtt och känn hur din kropp och ditt sinne tackar dig för den här dagen.

Njut av de sista färgerna som solnedgången för med sig och känn tacksamheten och glädjen. Om du kan, se till att ha i alla fall en färgrik dag i månaden men helst fler än två.

Hoppas att du njöt av din dag och att den gav dig enorm glädje och boostade din kreativitet som du nu kan ta med dig hem, till jobbet, till dina projekt och din omgivning.