Det här är din vecka: en vecka där din skönhet är i fokus. Börja med att välja en outfit i färg – gul, grön, blå eller blandade färger – du väljer själv! Ta din tid under den tidiga morgonen och ta fram din favoritmake-up i färg, fixa håret – eller låt det vara vackert messy med meningen – och gör dig redo för en heldag. Kompletterar dagen med en färgrik outfit voilá – ett flawless utseende!

Oskyldig i Vitt För En Fridfull Dag

En fridfull dag i vitt

Kör vitt när du vill känna friheten och ha en dag fylld av positivitet och glädje. Vitt är mer av sommarens färg och med en solbränna till ser det alltid snyggt ut. Även våren är en bra period att bära vitt för välkomna säsongen samt årets första varma vindar och ren vårluft med nya möjligheter.

Vakna på morgonen och förbered en outfit i vitt när du ska till stranden eller ha en romantisk dag med picknick i parken med din partner eller dina vänner. Föreställ dig en känsla av frihet när du gör dig redo.

En dag som kommer att vara fylld av vackra moment i naturen eller i din egen trädgård. Det spelar ingen roll var du spenderar dagen för känslan finns ändå inom dig.

Det bästa är att du kan matcha nästan vilken make-up du vill. Kör på diskret bronzer eller ögonskugga eller markera ögonen med en grym ögonbrynsprodukt och mascara.

På kvällen kan du alltid köra lite mer vågat – särkskilt om du ska ha en kväll ute på stan. Oskyldigt men med en touch av mystik eoch en sexig blick.

Skönhet i vitt är lätt att uppnå och du behöver inte anstränga dig allt för mycket. Det handlar trots allt om din skönhet – något du garanterat redan har. Det handlar om att framhäva.

Skönhet i Gult Sprider Glädje

Skönhet i gult sprider glädje

Ah, gult! Gul färg är speciell. Antagligen för att den påminner om solen och för att den passar till alla säsonger. Gult på vintern, hösten, sommaren eller våren – det passar alltid.

Så en gul sommarklänning med ett par fräcka solglasögon, härlig bränna – eller en höst outfit som sticker ut med kombination av rätt accessoarer och ett par snygga boots – bägge passar för en vanlig vardag av skönhet.

Gul färg sägs vara en glad färg. Solen, remember? Blir du inte automatiskt glad när du ser någon bära gult? Om inget annat så sticker det garanterat ut. För det är inte heller alltför vanligt med gula plagg – beroende på vad som är inne så klart. Men gult – precis som glädje – är alltid en bra trend.

Gult sägs även ha en spontanitet så kanske är det precis den färgen du behöver för att leva lite mer spontant och testa nya saker? Färgen representerar även ett energifält som heter solarplexus chakran vilket står för själförtroende, personlig kraft och vilja samt din identitet. Ganska häftigt när du tänker på det, visst?

Matcha din gula outfuit med en solkysst hy, ett par snygga “shades” och härligt snygga läppar. Och voilá – du är redo för en lunch dejt, en dag i parken, ett affärsmöte eller en dag på stan med dina girls.

Grönt som Naturen – En Sann Skönhet

Träd och natur har en effekt på människan som är bevisad av forskning. Har du någon gång tänkt på att du känner dig lugnare när du är i naturen? Precis som havet är skogen också lugnande och ger dig en boost av energi.

Grönt är skönt är säkert något som du har hört förut. Naturen är en sann skönhet och med en grön outfit blir du plötsligt ett med omgivningen när du promenerar i skogen eller i parken.

Ta en dag för dig själv och känn naturens effekter. Välj ett behagligt plagg i grönt som känns fritt och hjälper dig att känna dig fri. Om du sen vill ändra stil och gå ut på kvällen, välj en grön outfit som passar med en färgrik drink eller om du inte är mycket för drinkar – gå till ditt favotit matställer och ät en hälsosam lunch eller middag.

Med grönt kan du matcha makeup i olika färgtoner eller markera dina ögon i mörka toner för en mer intensiv look. Och om du bestämmer dig för att ta den där dagen i naturen räcker det med en lätt mascara med endast din favorit hudkräm som bas – och kanske lätt målade läppar med en svag nyans.

Forskning visar på att grönt tillför harmoni – och vem vill inte ha mer lugn i vardagen? Dessutom hjälper dig färgen även att fokusera på arbetsuppgifter så om du behöver få jobb gjort och har en tight deadline kan det vara dags att ta på dig en outfit i gtönt.

Det finns så mycket du kan experimentera med när du kör en dag i grön färg.

Next – Drömmar och Kreativitet. Vi ses där!