Det finns varumärken – och det finns varumärken. Hur många shoppingsidor erbjuder dig en egen personliga tränare och generösa rabatter på märkesplagg i ett? Och det är bara en liten del av konceptet. När du hittar ett brand som ger tillbaka till andra, värnar om miljön och behandlar sina kunder med kärlek är det något att hålla fast vid. Honest Kiss checkar för alla boxar vilket gör det till en självklar inspiration. Mer färg i vardagen handlar ju också om mer glädje och kärlek.

Ett Koncept Utöver Det Vanliga

Ibland hittar du varumärken som bara får dig att jubla. Det är inte ofta men när det händer – oooh la la! Det känns så bra att hitta ett ställe att shoppa på som ger så mycket tillbaka. Så vad är det som är så inspirerande med Honest Kiss?

Välgörenhet och Måna Om Miljön

När du handlar hos Honest Kiss som medlem från Honest Kiss & Jag delen kan du donera de plagg som du använt och köpt med ditt presentkort. Presentkortet fylls på varje månad när du betalar din medlemsavgift.

Efter sex månader kan du donera de plagg du inte använder och få tillbaka det belopp som du betalat för plagget i form av ett presentkort. Sen är det bara till att välja din nästa favorit på Honest Kiss hemsida och fräscha upp garderoben.

På så sätt blir det mer skonsamt för miljön och du är även med och ger till välgörenhet. Istället för att slänga det du inte använder kan någon som är i behov av kläder få känna sig snygg för en billigare peng.

Now that’s something great to be a part of!

Unika Rabatter på Mode, Smink och Accessoarer

Du vet de där favoritplaggen eller den där märkesväskan som du gärna vill ha men inte vill ska kosta dig skjortan (eller klänningen ?)? Yes, precis det där som du gärna vill se lysa med sin närvaro i din garderob eller på festen. Honest Kiss erbjuder sina medlemmar väldigt generösa rabatter på ännu fler märkesplagg och accessoarer.

Du hittar allt från örhängen, märkesväskor, smink från bra märken och som håller bra och olika outfits. Snygga tröjor, klänningar – ja, you name it!

Honest Kiss Har Gjort Det Roligare Att Shoppa

Shopping kan vara antingen roligt eller utmattande. Och shopping idag handlar inte bara om kläder, precis som glädje som kommer från olika håll. När du blir medlem hos Honest Kiss får du en välkomst presentlåda helt gratis. Det är inte heller din vanliga presentlåda utan den innehåller massvis med härliga goodies som du faktiskt har nytta av och blir glad över.

Honest Kiss kör “More is More” när det kommer till sina kunder. De satsar verkligen på att ge värde till sina kunder och att få de att känna sig speciella. Detta gör varumärket till en riktig glädjespridare.

Och det finns även välkomst presentboxar för de små! Hur sött är inte det? Presentboxar med leksaker för både pojkar och flickor till barnen – amazing! Så om du har barn och älskar att shoppa så kan de små också få hem något roligt. Eller om du ska köpa en present till någons barn kan du alltid välja presenlåda för barn 🙂

Det ska vara kul att shoppa. Varje gång du vill handla på nätet ska du kunna uppleva en lycka som varar. Inte bara ett tillfälligt lyckorus som går över lika snabbt som det uppstod. Det är det en rolig shoppingupplevelse handlar om och Honest Kiss har verkligen lyckats göra online shopping till en rolig shoppingrunda.

Även om shopping online är enklare och mer vanligt idag så kan det ibland också vara frustrerande. Du kan sitta i timmar och timmar, välja något och när du får hem det så är det helt okej eller wow för stunden. Hela konceptet handlar om att du ska kunna vara dig själv och vara fri.

En Online Fest Med Goodie Bags För Medlemmar

Honest Kiss- en online fest för medlemmar med goodie bags

Goodie bags och presenter? Yes please!

Honest Kiss medlemskap är som en online fest med goodie bags. Är inte såna fester de bästa som finns?Vad förväntar du dig när du går på en fest och tittar i din goodie bag?

När du kommer in – och till och med innan du tagit din drink – så vill du veta vad som finns i din goodie bag som du blivit lovad. Många goodie bags på fester är tråkiga men det finns de festerna som är all in! Du vet de där evenemangen där festfixaren eller värdinnan har gått all in?

När du öppnar din goodie bag på dessa fester så vet du att du har något att se fram emot. Det är lite så det är med Honest Kiss – som en festfixare som gjort allt för att du ska få de roligaste gåvorna.

So let’s take a look, shall we?

Personlig Stylist Eller Tränare

Visst, det finns de shoppingsidorna som erbjuder en personlig stylist men en personlig stylist och en personlig tränare? Now we’re talking!

Du får hjälp med din kost och gör upp en plan med din personliga tränare efter dina egna önskemål. Om du har längtat efter att komma i form och bli mer hälsosam är detta något för dig.

Så klart är det värt att nämna den personliga stylisten också. Du får din helt egna virtuella stylist till ett mycket bättre pris som medlem hos Honest Kiss. Ännu mer glädje som sätter färg på din vardag. Ska du på fest eller vill bara ha tips på hur du matchar rätt outfit med accessoarer?

Oavsett vilket så kan du få hjälp som Honest Kiss medlem att nå dina fashion önskemål. Sen kan du använda det du har lärt dig för att sätta mer färg på din vardag och göra det roligare att fixa dig när du ska på middag eller fest. Till och med små detaljer spelar roll som du kan ha nytta av på morgonen innan du ska till jobbet. Nice!

Utbildningar i Smink och Mode

Har du funderat på att den där utbildningen i smink men skjutit upp det alldeles för länge? Eller är du lite avis på dina vänninor som alltid har en flawless ansiktslook?

Som om det inte var nog med alla goodies du redan får så har du som medlem hos Honest Kiss också möjligheten att utbilda dig. Oavsett om du vill veta mer om hur du matchar olika färger eller sminka dig på ett sätt som får andra att tappa hakan är detta något som är värt att ta en titt på.

Och kanske blir det istället du som hjälper dina vänner att fixa en snygg look nästa gång ni ska ut?

Rabatter på Musik, Film och Böcker

Oooh den här sätter definitivt mer färg på din tillvaro. Så om du är ett fan av att lyssna på audioböcker eller gillar att lära dig via podcasts – you will love this! Det är helt otroligt hur mycket man kan utbilda sig via böcker och podcasts.

Därför är det så grymt att Honest Kiss erbjuder sina medlemmar möjligheten att få ett billigt medlemsskap hos de stora audio,-och musikjättarna som Spotify, Kindle och Audible. Sedan har du Apple Music och Storytel också.

Istället för att betala ett medlemsskap hos Spotify till exempel för 99 kr per månad kan du få det för 9,99 kr. Audible kostar cirka 130 kr per månad så du sparar en hel del. Not bad!

Och sist men inte minst…..drumroll……yep you guessed it! Netflix! Det är inte många som inte älskar Neflix idag. De har verkligen uppgraderat sitt innehåll de senaste åren och det finns så mycket bra.

Final Thoughts om Honest Kiss

Honest Kiss shopping

Det är sällan du hittar ett varumärke som gör så mycket för sina kunder. Och det är skönt att kunna säga utan överdrift att de verkligen har hittat ett sätt att göra sina medlemmar nöjda.

När det kommer till varumärken är det många som inte förstår hur värdefullt det är att ge mer. Idag vill vi shoppa på sidor och vända oss till företag som verkligen bryr sig och som man kan lita på. Med så många online brands där ute kan det vara svårt att hitta rätt och tillit är så viktigt.

Vi litar inte helt enkelt på alla därute och visst, vi har blivit lite bortskämda med så stort utbud. Men det är väl det vi är värda? Vi spenderar timmar och timmar på att välja rätt klänning, väska, på att sminka oss och på at ta hand om oss själva.

Då vill vi ha någon som uppskattar oss och respekterar vår tid. Någon som gör det enkelt och ger vårt liv mer glädje och inte mer stress. Man vill helt enkelt ha någon som förstår. Så när ett varumärke kommer in och faktiskt förstår oss och verkligen tar hand om oss så är det något vi vill dela med världen.

Att kunna känna att shopping online faktiskt känns lika kul varje gång är inte helt vanligt. Så därför får Honest Kiss så många pluspoäng när det kommer till att leva en gladare och mer färgrik vardag. Generöst, transparent och ett varumärke som ger av sig själv – det är rätt awesome!