Låt dig inspireras i den sista delen av en hel vecka av skönhet i färg. Idag är det positiva känslor i oranga färger, lekfullhet med och pasisionerad kärlek i röd färg. Gör roliga aktiviteter, ta fram din äventyrliga sida och unna dig själv ren glädje.

Inspireras av Orange Färg och Positiva Känslor

Positiva känslor med orange färg i vardagen

Orange färg är associerad med positiva känslor, stabilitet, känslor och kreativitet. Det finns oändliga alternativ för plagg i orange och de flesta av dessa sticker ut tack vare sin härliga färg.

Oranga färger är unika och sätter definitivt mer färg på din vardag. Din färgrika vecka förtjänar en dos av orange färg och du bestämmer själv vilken nyans du vill köra på. Kombinera sedan med en foundation som håller ansiktet fräsht hela dagen i härliga toner och du är nu redo att lysa ännu mer av glädje!

En dag i orange färg kan du spendera ute i naturen, med vännerna eller festa till det på ett Cocktail Party. Färgen ska ta fram positiva känslor så du kan vara lite mer lekfull den här dagen.

En dag fylld med aktiviteter kan vara något att ta an idag. Kör go-cart, ta en cykeltur eller utmana dig själv och andra med en hinderbana. Våga göra lite mer idag och låt orange färg hjälpa dig att ta fram din sida som vill ha kul. Var som ett barn igen!

Lekfullheten tar dock inte slut här. Du och din partner kan ge er själva lite mer spice och ha en vågad och lekfull dag tillsammans. Lite passion, lekfullhet och äventyr ger förhållandet mer spark och skapar mer intimitet mellan er.

Passionerad Dag av Skönhet Med Kärlek i Rött

Passionerad dag med rött i fokus

Rött. Vad kan man säga om röd färg och hur spännande är det inte att ha en heldag av röd färg? Passion, romantik, varma känslor – det är bara positiva känslor här.

Ta den här dagen och spendera på egen hand eller gör det till en romantisk heldag. Kombinera med mat i röda nyanser, ett gott lätt sommarvin i rött och avsluta med röda jordgubbar. Kombinera din dag med andra färger om du känner att det röda blir för intensivt – tänk bara en dag fylld med värme.

Det är värmen som du känner i ditt hjärta, värme som du ger till andra i form av vänlighet och kärlek och värme i allt du gör idag. Försök att vända varje aktivitet till något som är gjort med kärlek.

Det är inte ofta vi går in i saker och ting med full passion och att spendera en hel dag där du gör allt med extra kärlek kan hjälpa dig att göra fler saker med mer passion framöver.

Tips För En Dag i Rött

Det finns oändligt med val i form av outfit och vad du kan ha på dig idag. Klänning, en topp, en myströja, en hatt i rött, ett par snygga solglasögon i rött. Inspireras av olika stilar innan du bestämmer dig och låt den här dagen ta dig på en resa som du inte är van vid med dig själv och med andra.

Bestäm redan på morgonen vad du ska göra idag och skriv ner några av dina favoritsaker som du inte gjort på länge.

En romantisk middag eller en mysdag med picknick – allt funkar idag så länge du gör det med kärlek. Förbered mat på morgonen som du ska ta med dig eller planera för en sexig, romantisk kväll.


Efter en vecka i färg, fylld med skönhet och aktiviteter, har du verkligen lyckats sätta mer färg på din vardag. Hoppas att du har lyckats inspireras av dessa färger och är redo för mer färg i vardagen.

Även om du inte kan spendera sju hela dagar i färg kan du spendera i alla fall en stund varje dag och en kan du kör all in på helgerna! Det viktigaste är att du tillsätter lite mer färg till ditt liv.

Mys hemma om det är regnigt och ruggigt ute. Mys i soffan med röda ljus, röda blommor och hemmalagad mat är heller aldrig fel!