Jag började min vanliga runda online-shopping, men kände att jag verkligen inte hade någon inspiration. Jag var trött på samma gamla saker och ville prova något nytt, något jag inte hade gjort tidigare. Väl inne på Facebook såg jag en annons för Nemow Beauty där du kunde få ett gratis presentlåda med produkter från Nyx, och jag kunde inte motstå det. Jag tänkte att jag skulle dela min erfarenhet med dig, om det också kan vara något för dig!

Skaffa produkter gratis

Att få produkter gratis på posten är förmodligen sällsynt att du säger nej till, åtminstone gäller det mig. Så när jag såg att jag kunde få ett presentlåda med 5 produkter blev jag frestad. Och dessutom från ett av mina favoritmärken Nyx! Jag följde länken och kom till en webbplats jag aldrig sett förut, nämligen Nemow Beauty.

Jag är en tjej som älskar att prova nya saker. Men shoppar oftast i samma gamla butiker. Det var exakt därför det var så kul att hitta just detta erbjudande! En sak jag reagerade på var att jag kunde se flera av mina favoritprodukter bland de produkter jag kunde få gratis! Och även flera som jag hade hört bra saker om tidigare.

Så här får jag 5 produkter som jag normalt skulle spendera flera hundra kronor på, helt GRATIS? Nemow Beauty verkade nästan för bra för att vara sant …Nemow Beauty är ett koncept med mycket färg. Och mycket färg leder alltid till mer kreativitet vilket är win-win alla dagar!

Nemow Beauty – Shopping paradise

Jag beställde presentlådan, och sedan var det bara att vänta på att den skulle landa i min brevlåda. Det fanns några favoriter och några andra produkter som var helt nya för mig. Skönhet och smink är verkligen min passion. Nemow Beauty hade så många olika produkter, men jag valde givetvis att börja med den kostandsfria presentlådan. 

Vad jag fick reda på när jag tittade på webbplatsen var att Nemow Beauty verkligen har lite av allt. Smink, parfym, kläder, skor, accessoarer. Och allt till SÅ billiga priser! Jag vet var jag ska köpa alla julklappar i år:)

En positiv överraskning 

Några dagar gick och plötsligt var paketet här. Sanningens stund hade kommit – är detta den verkliga affären, eller har jag blivit lurad av Nemow Beauty? Jag fick den ju ändå gratis, så om det inte var på riktigt skulle jag inte ha förlorat något …

Men jag öppnade presentlåda, och det var mina nya produkter från Nyx, skickade till mig från Nemow Beauty. Jag kunde genast se att det var en riktiga produkter då jag har använt ett par av dessa produkter tidigare. Jag visste alltså hur utseendet skulle vara.

Det här var en speciell dag. Att få ett trevligt paket och inte bara en enkel produkt, gav mig en känsla av att få ett paket från någon annan. Tekniskt sett var det en gåva från Nemow Beauty, åtminstone var det så jag såg på det. Det gjorde min vanliga eftermiddag till en speciell dag med en positiv överraskning.

Nemow Beauty - en positiv överraskning

Testa mina nya produkter

De produkter jag fick från Nemow Beauty som jag använde (och älskade) från tidigare var mascaran “Worth the Hype” och den krämiga matta läppstiftet “Liquid Suede”. Det jag alltid har älskat med dessa två är att de håller hela dagen.

Färgerna är riktigt intensiva, vilket passar både vardag och fest. Mascaran klumpar sig inte och det ger mig längre fransar med mycket volym. Alla mina vänner vet att jag alltid bär mitt “Liquid Suede” läppstift i min väska. Redo att applicera om jag plötsligt spontant vill se lite extra bra ut.

Förutom dessa två godsaker, hade Nemow Beauty lagt tre produkter jag aldrig testat i lådan. Det första jag testade var eyeliner “Epic Ink Liner”, som var så otroligt lätt att arbeta med. Det gav mig den perfekta katt-ögonen.

Jag brukar dra tunna linjer för vardagen och tjockare när jag går på fester. Det var väldigt enkelt med det här, så därför blir det min nya liner. Dessutom höll den faktiskt bättre än den jag använde tidigare, som var så länge väntat.

Matta läppar med Nemow Beauty

Matta läppar med Nemow Beauty

Jag testade sedan den matta läppstift i färgen “Kryddig”, i en riktigt snygg röd färg som fick mina läppar att poppa. Dessutom gav det mycket fukt, vilket kommer att behövas när det blir kallare igen. Det värsta som händer är när läpparna ser torra ut, men de gör det inte med det.

Den här hade ett lite mer klassiskt utseende och är perfekt att bara ha med mig i väskan om jag ska fräscha färgen under dagen. För det första är det inte nödvändigt, men om jag har ett gott kaffe behöver jag alltid lite färgpåfyllning efteråt. Det känns som Nemow Beauty har tänkt på det med eftersom de har inkluderat den här lip balm i presentlådan.

Den senaste Nyx-produkten jag fick från Nemow Beauty var en underbar ögonskuggspalett med sex matta färger, perfekt för både vardag och fest. Jag älskade att använda ljusare toner för vardagen och bygga upp med de mörkare för fester.

För första gången lyckades jag få en perfekt smokey eye look, något jag var så otroligt nöjd med. Skuggorna var mycket enkla att arbeta med och sprida inte. De var verkligen en dröm att arbeta med, särskilt för en tjej som älskar smink men inte exakt är en expert. Det var roligt att prova det.

Lekfullt enkelt

Jag tillbringade en helg på att testa produkterna från Nemow Beauty. Jag ville se om de höll under en heldag med aktiviteter och en festkväll. För det första var det smickrande att få så många komplimanger för hur mitt smink satt och för det andra var det trevligt att inte behöva oroa sig för att sminket skulle rinna av.

De första timmarna kontrollerade jag naturligtvis detta, men efter en kort tid insåg jag att de faktiskt varar hela kvällen. Vilken lättnad! Efter en lång natt med god mat och dryck följt av dans, tog en vän och jag en selfie innan vi åkte hem. Jag lovade henne att inte dela bilden men min makeup fortfarande felfri.

Jag är så nöjd med produkterna från Nemow Beauty!

Nästa dag var det dags att träffas för den klassiska söndagsbrunch. När vi tittade igenom bilderna från kvällen innan fick jag återigen flera komplimanger från mina underbara vänner. De undrade hur jag plötsligt hade blivit så bra på att sminka mig. Och naturligtvis var jag tvungen att avslöja min lilla hemlighet. Jag hade bara använt de produkter jag fick från Nemow Beauty.

Medlem i Nemow Beauty

Medlemskap Nemow Beauty

Jag rekommenderar alla mina vänner att gå direkt till Nemow Beautys webbplats. Vi kollade tillsammans och jag såg att det var ännu fler saker jag ville ha. När jag beställde lådan blev jag medlem i Nemow Beauty & Mig-klubben, vilket innebär att jag får ett presentkort varje månad för det belopp jag betalar. Och du känner mig! Jag älskar att shoppa, så jag säger inte nej till att få bra produkter för lite pengar.

Nemow Beauty har ett separat avsnitt på webbplatsen som endast är för medlemmar. Där får du de bästa och mest exklusiva erbjudandet, som jag ser fram emot att kunna dra nytta av. När jag satt och tittade igenom sidan hittade jag både min favoritparfym.

Jag shoppar varje månad, så jag känner att jag gör en investering genom att faktiskt få fantastiska produkter till ett bra pris. Det tär inte på mitt samvete lika mycket att lägga produkter från bra varumärken i kundvagnen när jag får mycket rabatter.

Som jag nämnde tidigare var jag ganska nervös innan jag fick presentlådan, eftersom jag inte hade hört talas om Nemow Beauty tidigare. Men jag blev så glatt överraskad och därför kommer jag att vara medlem i klubben.

Jag uppdaterar dig när jag har handlat med mitt presentkort nästa månad, så ser du mina fynd! Jag ser redan fram emot det.