Din vecka av skönhet i färg fortsätter där du får lära dig om hur olika färger påverkar dig och hur du kan planera för en mer färgrik vardag. Välj ditt favoritplagg, kombinera med din favorit make-up eller accessoar och ta fram din personlighet. Drömmar och kreativitet är i fokus idag. Enjoy!

Skönhet i Färg – Blått för Drömmar och Vision

Skönhet i Färg - Blått för Drömmar och Vision

Idag är det skönhet i färg med blå färg. En skön sommardag, en höstdag eller en underbar vårdag – det är alltid läge för drömmar och visioner. Och vem vill inte drömma sig bort och visualisera framtiden?

Blå är en färg som också till intelligens, tro och lugn enligt psykologin. Det är intressant hur olika fäger kan påverka ditt humör och en dag där du bär blått kan vara precis det du behöver för mer lugn i vardagen och planera dina mål.

Vad drömmer du om? Behöver du varva ner och känna dig mer avslappnad efter stressfulla händelser? Då kan en blå outfit vara precis det du vill ta fram ur din garderob idag. En blå klänning, en blå t-shirt i avslappnad stil eller en myströja i blått för svalare sommarmorgnar – du väljer själv efter ditt humör och vad du vill ha ut av dagen.

Tips För en Dag i Blått

Du kan ta på dig ditt mysigaste och mest avslappnade plagg i blått när du ska skriva ner dina drömmar. Ta fram penna och papper och dröm dig in i framtiden medan det du skriver ner blir mer verkligt.

På med din blåa sommarklänning, ta en promenad på stranden och slå dig sedan ner för en fridfull stund. Ta fram din favoritbok och låt fantasin flöda ytterligare. Kanske får du en egen kreativ idé medan du läser.

En kombination av blå himmel, ett blått hav och kläderna kan snabbt ge dig inspiration och stärka din vision.

Kan du känna hur lugnet inom dig tar över och du kommer i bättre kontakt med vad ditt hjärta säger? Djupa andetag samtidigt som du känner att världen nästan står still hjälper dig att finna harmonin.

Dröm vidare – du är värd den framtid som du vill ha.

Lila Boostar Kreativitet På Ett Mystiskt Sätt

Dags att vara lite mer kreativ? För vissa kommer kreativitet naturligt och för andra kan det ta lite mer energi att ta fram kreativiteten. Oavsett vilket som stämmer in på dig kan du alltid få en extra push att vara mer kreativ.

Lila är associerad med kreativitet nämligen. Den har även en mystisk egenskap som kan ta fram din inre vågade skönhet. Intressant hur olika färger kan hjälpa dig i vardagen, inte sant?

Lila är en färg som också pratar om vishet inom den Indiska kulturen – tillbaka till energierna som du har i kroppen. Det är kanske inte så konstigt då att färgen hjälper dig att vara mer kreativ om den hör ihop med vishet och mystik.

Beroende på vad du väljer för nyans kan du bära lila året om. Ljusare lila på sommaren där du kan gå in i ditt kreativa skal och ta fram idéer. Men mörkare lila kan också användas när det är svalare kvällar. Dock passar mörk lila mer under hösten och vintern – men i slutändan är det enligt din egen smak som du väljer outfit.

Tips För En Dag i Lila

En dag i lila kan vara i form av härliga middagar, en dag i mer lyx på en fin restaurang eller en getaway med vänninorna på ett lyxigt spa innan ni sätter er med champagne och njuter av exklusivt bubbel. Om du ska åka bort över helgen så ta med dig något i lila.

Du kan även spendera en dag på ett spa ensam där du istället för lyx njuter av avkoppling och spenderar din kväll med att ta fram din kreativitet. Ett mysplagg i lila kan vara värt att ha med dig eller en enkel klänning för en dag med mys för dig själv.

Beroende på om du känner att du vill ha en dag av lyx eller en mysig kreativ dag kan du välja hur du vill kombinera din make-up. Det beror självklart också på din personlighet men tack och lov så finns det många alternativ.