Nu är det en perfekt tid att drömma dig bort till färgrika paradisöar. Det är inte säkert att du kan ta flyget och besöka dem men det skadar aldrig att planera eller drömma, eller hur? Förlora dig i tre magiska öar idag som är som tagna ur en saga. Ett färgrikt liv handlar också om att sätta färg på dina visioner och drömmar. Let’s begin ?

Vackra Kaua’i Hawaii

Paradisöar - Vackra Kaua'i Hawaii

Hawaii har sin egen magi med sina vackra färger, ett rikt djurliv och aktiviteter som håller dig sysselsatt hela semsetern. När vi pratar färgrika paradisöar är därför Kaua’i en självklarhet att ta med.

Kaua’i kallas för “Trädgårdsön”tack vare sina färger som lyser upp ön. Du hittar här en fantastisk blanding av regnskog, vattenfall som strömmar ur lava klippor och tropiska blommor och växter.

Kusten, bergen och klipporna – det finns oändligt med natur på denna underbara plats. Här får du oxkså mer avslappning och slipper lika många tursiter som på andra ställen i Hawaii.

Det finns så mycket att göra här som till exempel en helikoptertur över ön, Wailua Fallen och Waimea Canyon som kallas för “Grand Canyon i Stilla Havet”.

Det finns så många färger och så mycket magi på den här ön att dina sinnen väcks till liv av att endast titta på bilderna. En vinnare helt klart! Resor som sätter färg på vardagen är vad som gör livet värt att leva!

Färgrika Paradisöar Europa – Giallonardo i Realmonte, Sicilien

Paradisöar Europa - Giallonardo Sicilien

Inte lika långt bort den här gången hittar du platsen Giallonardo i Realmonte, Sicilen. Sicilien har länge varit omtalat bland människor världen över. Du kanske tänker på maffia filmer när du hör Sicilien och var säker på att du hittar män i kostym och massor med lyx. Men! Maffiabossen är det inte lika stor chans att du stöter på.

Så låt oss istället fokusera på de underbara färgerna. Giallonardo är känt för sina solnedgångar som är helt magiska. Sommaren och våren är de mest populära säsongerna du kan åka hit. Upplev solens färger tillsammans med blomstrande omgivningar samtidigt som du tar in de härliga dofterna.

Åk med din partner och upptäck romantiken här eller ta en semester på egen hand för att få ny kraft och energi. Och tills du tar den där semestern kan du drömma dig bort här idag

Bali – Indonesien

Bali - Indonesien

Och många timmar bort igen kommer du till Bali. Det finns nog inte många som inte vet vart detta underbara ställe är.

För drömmar i färg är Bali en plats som får dig att tappa andan. Allt från stora tempel till naturen och maten – färg är vad du hittar precis överallt. Bali tillhör färgrika paradisöar där du kan upptäcka mer av den du är och få smak för nya upplevelser.

Surfa, hoppa bungee juming, gunga mellan träden högt ovanför marken. Bali är fylld med avkoppling blandat med adrenalin, exotisk mat och djurliv.


Så nu när du har fått tips på några färgrika paradisöar som du kan drömma dig bort till – vilken väljer du?